Főmenü

A COVID-19 járvány terjedése miatt szigorodnak a könyvtárhasználat szabályai

Ez egy archív cikk, a benne szereplő információk a megjelenés idején
pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.


A nyitvatartás teljes időtartama alatt kötelező a szabályszerűen felhelyezett maszk használata és minimum 1,5 méter távolság tartása egymástól.


Tisztelt Olvasóink, Látogatóink!

A 479/2020. (XI.3.) Korm. rendelet értelmében a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár valamennyi tagkönyvtárában a nyitvatartás teljes időtartama alatt a könyvtárhasználók – a hatodik életévét be nem töltött kiskorúak kivételével – továbbra is kötelesek az orrot és szájat elfedve maszkot viselni, illetve egymástól minimum 1,5 méter távolságot tartani. A könyvtárba való belépéskor és távozáskor kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítők használatát is.

Azt a személyt, aki felszólításra sem visel szabályosan maszkot, nem tartja meg a 1,5 méter távolságot, a könyvtárhasználatból azonnal kizárjuk és ezért köteles elhagyni a helyiséget. Amennyiben ennek nem tesz eleget, értesítjük a rendőrséget.

A könyvtárakban a távolságtartás biztosítása érdekében csökkentett számú munkaállomás és ülőhely áll használóink rendelkezésére.

A többi olvasó és a könyvtár munkatársai egészségének védelme érdekében kérjük, hogy légúti fertőzéses betegségek tüneteivel, vagy annak gyanúja esetén könyvtárainkat átmenetileg ne látogassák.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés