Főmenü

Meghosszabbítottuk a könyvtári tagságok és kölcsönzések lejáratát

A veszélyhelyzeti korlátozások miatti zárvatartás ellentételezésére újabb 30 nappal kerültek hosszabbításra a lejáratok.


Tisztelt Olvasóink!

Tekintettel a veszélyhelyzeti korlátozások 2021. január 11-ig tartó meghosszabbítására (569/2020. (XII. 9.) Korm. rendelet), a zárvatartás miatt újabb 30 nappal növeltük meg minden érvényes könyvtári tagság, illetve nem késedelmes kölcsönzés lejárati határidejét. Ez több mint 117 ezer olvasót és 206 ezer művet érint. A zárvatartás idejére késedelmi díjat azoknak sem számolunk fel, akiknek már a bezárás előtt lejárt a kölcsönzési határideje. A korábbi tartozásokat vagy távfizetéssel lehet rendezni, vagy majd a nyitás után személyesen. Az olvasói adatok, kölcsönzések lejárata bejelentkezés után ide kattintva ellenőrizhetők.

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárnak kiemelten fontos, hogy minden érdeklődő, de különösen az oktatásban résztvevők számára a járványhelyzet időszakában távolról elérhető szolgáltatásokat tudjon biztosítani. A hétköznapokon 10 és 18 óra között elérhető Könyvtár otthonról információs szolgáltatásról, illetve az adatbázisok otthoni eléréséről ide kattintva található bővebb információ.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés