• Fórum

 • Témák » Hiányosságok,avagy közérzetem a könyvtárban ! »

  Hozzászólás: 4 db

 • (00650165) 

 • 1.regio 2018. 08. 21 - 12:34:37
  5

  >> >> 2018. aug. 1-én - 34.fokos melegben - a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Bp., XI. ker. Etele téri könyvtára előtt többen ácsorogtunk 3/4 6 órakor.
  >> >> A földszint zárva, az emeleti bejárat zárva, belül a villany ég, de bejutni nem tudtunk. Kiírás, ami valami rendkívüli okra utalna és elnézésünket kéri, nincsen. 6 óra tájban már kopogtunk, türelmetlenkedtünk, de a zárás előtt egy órával senki sem nyitott ajtót. Ez idő alatt kb. 6-8 olvasó távozott rossz ízű megjegyzéseket téve, dolga végezetlenül. Akinek épp most járt le a könyve és holnap elutazik, joggal szentségelt, fizetnie kell a büntetést. Fél órát várakoztunk hiába. (Magam részéről + 1 órát töltöttem utazással.
  >> >>
  >> >> Ilyennek nem lenne szabad előfordulnia! Könyvtáros vagyok. Ez szégyen a szakmára nézve.

  Tisztelt Kávási Klára!
  Sajnálattal értesültünk, hogy több órát ácsorogtak ebben a melegben, de még július elején kiplakátoltuk, hogy könyvtárunk augusztus 1-én zárva lesz. Sőt honlapunkon is feltüntettük ezt az időpontot (http://old.fszek.hu/konyvtaraink/etele_u__55_/hirek/?article_hid=39230).
  Üdvözlettel:
  Kelenföldi Könyvtár dolgozói

  kavasi.klara@gmail.com 2018. 08. 01 - 20:07:52
  3

  2018. aug. 1-én - 34.fokos melegben - a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Bp., XI. ker. Etele téri könyvtára előtt többen ácsorogtunk 3/4 6 órakor.
  A földszint zárva, az emeleti bejárat zárva, belül a villany ég, de bejutni nem tudtunk. Kiírás, ami valami rendkívüli okra utalna és elnézésünket kéri, nincsen. 6 óra tájban már kopogtunk, türelmetlenkedtünk, de a zárás előtt egy órával senki sem nyitott ajtót. Ez idő alatt kb. 6-8 olvasó távozott rossz ízű megjegyzéseket téve, dolga végezetlenül. Akinek épp most járt le a könyve és holnap elutazik, joggal szentségelt, fizetnie kell a büntetést. Fél órát várakoztunk hiába. (Magam részéről + 1 órát töltöttem utazással.

  Ilyennek nem lenne szabad előfordulnia! Könyvtáros vagyok. Ez szégyen a szakmára nézve.

  arad49 2016. 07. 21 - 15:02:31
  2

  Kedves Juhász András!

  Valószínűleg nem járt még a XII. kerületi Ugocsa u.-i könyvtárban,
  amelyet az Ugocsa moziból alakítottak ki. A mozinak eredetileg gördülő teteje volt (éppen a nyári időjárásra tekintettel), ezt gondosan kicserélték mozdíthatatlan üvegtetőre és így sikerült elérni, hogy belül az épületben akár 38-42 fok is lehet.
  Képzelje el milyen lehet a könyvtárosoknak ott dolgozni.
  Természetesen egyetlen munkavédelmi felügyelőnek sem tűnt fel.
  Ha meglátogatná úszógumit is vigyen, mert lehet, hogy fürödni fog az izzadságban.

  >> Nagyon szeretek könyvtárba járni ,Újpalota főterén lévő könyvtár van hozzám legközelebb ! Szép és sokféle szolgáltatásuk van, a könyvtárosok kedvesek segítőkészek ,és itt jön a "de" egyre jobban felháborodva és szomorúan tapasztalom mennyire levegőtlen és meleg !!! Hihetetlen hogy a Spirálház szép felújítása során nem fért bele a könyvtár légkondicionálása, szerintem ez sokunknak probléma ! Már azon gondolkodom hogy legközelebb vigyek e magammal fürdőruhát és törölközőt ahogyan egy szaunába illik !!! Tisztelettel Juhász András !

  00650165 2016. 07. 12 - 13:08:29
  1

  Nagyon szeretek könyvtárba járni ,Újpalota főterén lévő könyvtár van hozzám legközelebb ! Szép és sokféle szolgáltatásuk van, a könyvtárosok kedvesek segítőkészek ,és itt jön a "de" egyre jobban felháborodva és szomorúan tapasztalom mennyire levegőtlen és meleg !!! Hihetetlen hogy a Spirálház szép felújítása során nem fért bele a könyvtár légkondicionálása, szerintem ez sokunknak probléma ! Már azon gondolkodom hogy legközelebb vigyek e magammal fürdőruhát és törölközőt ahogyan egy szaunába illik !!! Tisztelettel Juhász András !

  Oldalak: 1
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés