Főmenü » Könyvtáraink » Bíró Mihály u. 7.

Meseasztal

Új szolgáltatás gyerekeknek a Bíró Mihály utcai könyvtárban.


Fotó: FSZEK XX/2.
Fotó: FSZEK XX/2.
BOOKR Kids Meseasztallal bővült könyvtárunk kínálata!

A Mesetár tartalma főleg 2-11 éves gyerekeknek szól, kínálata lapozóktól a képeskönyveken át a hosszabb mesékig, kisregényekig terjed. A klasszikusoktól a kortárs kedvencekig, olyan történetek érhetők el, mint a Vackor, a János vitéz, a Piroska és a farkas, vagy a Terka-történetek, a Gúfó és a gombák, a Domboninneni mesék. Kötelező olvasmányok és idegennyelvű hangoskönyvek is találhatóak a kínálatban. A mesék különlegessége, hogy neves színészek olvassák fel, valamint hogy a végén interaktív formában a mese tartalmához kapcsolódó játék található.

A felolvasott szöveget az olvasástanulás megkönnyítése érdekében szövegkiemelés követi. A Mesetárban emellett olyan szótagolós és diszlexia-barát történetek is találhatóak, melyek mindenki számára lehetővé teszik az olvasás örömét.

A történetek korcsoport, műfaj, nyelv és téma szerint is csoportosítva vannak annak érdekében, hogy a gyerekek könnyen és gyorsan navigálhassanak közöttük.

A BOOKR Kids több, mint 300 játékot rejtett el interaktív történeteiben a memória játéktól a sudokun át a színezőig, az idegen szavak szótáráig vagy a rímkeresőig!

További információ a Meseasztalról a BOOKR Kids honlapján.

A Meseasztalt megtalálhatjátok gyerekkönyvtárunkban! Próbáljátok ki ti is!

A könyvtár által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó készülhet, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.

Helyszín: Bíró Mihály utcai könyvtár
1203 Budapest, Bíró Mihály u. 7.
Tel.: (1)283-0872, E-mail: fszek2002@fszek.hu

Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés