• Nálunk gyakran történik valami.....


  Minden hónap első csütörtökén "csevegünk" kedves nyugdíjas olvasóinkkal könyvekről, mindennapi örömökről-bánatokról, a második csütörtökön "kiskönyvtárosainkkal" búvárkodunk a könyvek birodalmában.

  Hetente óvodás, iskolás csoportokat látunk vendégül, és játékos formában ismertetjük meg őket a könyvtárunkkal. Nagyobbaknak segítséget nyújtunk a számítógépes katalógusban való eligazodáshoz és az önálló könyvtári kutatómunkához. Foglalkozásaink nyitottak, bárki bekapcsolódhat.

  Gyakran vannak vetélkedők, változó kiállítások vitrineinkben, a gyerekkuckóban időnként társasjáték-partira gyűlnek össze a srácok.

  Vannak színházi előadások gyerekeknek, látogatunk múzeumot iskolás csoportokkal, kiegészítve ezzel a könyvtári foglalkozások témakörét.
  Felnőtteknek szakmai előadásokat szervezünk és alkalmanként kamarakoncerttel kedveskedünk látogatóinknak.

  Néhány önkormányzati képviselő fogadóórát tart könyvtárunkban.

  Aki gyakran jár hozzánk, plakátjainkról értesül az aktuális programjainkról, de szívesen és örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket telefonon - a 291-1069-es telefonszámon, vagy e-mailben, címünk: fszek1802@fszek.hu
  Győződjön meg róla, hogy nálunk valóban gyakran történik valami, de a könyvtár elsősorban "könyves" szolgáltatásaival várja jó kedvvel és szeretettel régi olvasóit és leendő látogatóit!
Lapozás:
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés