• Akadémiai folyóiratok

  Akadémiai folyóiratok

  Az Akadémiai Kiadó folyóiratai 1999-től Közel 50 folyóirat teljes anyaga, többek között Review of Sociology, (a Szociológiai Szemle angol nyelvű kiadása), Society and Economy, Társadalom és Gazdaság, Társadalomkutatás, Acta Ethnographica Hungarica, European Journal of Mental Health, Magyar Pszichológiai Szemle, Mentálhigiéné és Pszichoszomatika, Pszichológia. Elérhető a Központi Könyvtárban az EISZ-en keresztül.

 • JSTOR

  JSTOR

  A JSTOR több mint 1000 akadémiai folyóirattal és 1 milliónál több képpel, tanulmánnyal és más forrással a tudományos tartalmak egyik legmegbízhatóbb adatbázisa. Világszerte milliók használják tanulási-kutatási segédletként. Az adatbázis a könyvtárban az EISZ-en keresztül érhető el! Használható: kölcsönzésre jogosító jeggyel rendelkező olvasóink számára minden könyvtárban.

 • Journal Backfile Collections on Science Direct

  Külföldi adatbázisok

  Journal Backfile Collections on Science Direct

  A JOURNAL BACKFILE COLLECTIONS multidiszciplináris archív adatbázis rangos tudományos folyóiratok szövegéhez biztosít hozzáférést 1994-ig bezárólag. A kiemelkedő műszaki-, természet és orvostudományi tartalom mellett az adatbázis körülbelül 300 társadalom- és humántudományi folyóirat tanulmányait is tartalmazza.

 • Web of Science

  Web of Science

  Körülbelül 8700, nagy hatású folyóiratot szemléz, tudományos szempontok szerint rendszerez, valamint sokoldalú keresést biztosít. A WoS szolgáltatása a citációs index, amely lehetővé teszi a tudománymetriai elemzéseket, mivel a cikkek bibliográfiai adatain kívül a szerzői hivatkozásokat is feltárja. Használható minden könyvtárban.

Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés