• Előfizetett szakfolyóirataink elérése online

  Külföldi szociológiai folyóiratok 2018.02.26.

  Előfizetett szakfolyóirataink elérése online

  Print formában elérhető folyóirataink többségéhez online előfizetés is tartozik, ezeket a forrásokat idén a Suweco Online Service-en keresztül biztosítjuk. A folyóirat címére kattintva elérhető a kurrens szám online változata, esetenként régebbi évfolyamok is. Ezeket a folyóiratokat kiegészíti öt, nyomtatott formában nem, de elektronikusan előfizetett cím: Journal of Social Psychology, Public Opinion Quarterly, Social Forces, Social Problems, Sociologia Ruralis.

 • Külföldi szociológiai folyóiratok adatbázisonként

 • SAGE Journals - Sociology Subject Collection

  SAGE Journals - Sociology Subject Collection

  A kiadótól a könyvtár 2017-ben a Sociology Subject Collection 84 lektorált folyóiratát fizeti elő. A kurrens számok mellett a folyóiratok korábbi tanulmányai is letölthetők. Az adatbázisba való belépéskor érdemes a jobb fölső sarokban a Sign in-re kattintva saját fiókot nyitni. Ez teszi lehetővé a saját beállítások, mentések, témafigyelések kezelését. Ha csak az előfizetett folyóiratokban szeretnénk keresni, akkor a Böngészésnél állítsuk be a tudományterületet: Disciplines: Social Sciences and Humanities; Subjects: Sociology. Az adatbázis erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel érhető el.

 • Taylor & Francis Journals - Sociology and Related Discipline

  Taylor & Francis Journals - Sociology and Related Discipline

  A kiadótól a könyvtár 2017-ben a Sociology & Related Disciplines kollekció 46 folyóiratát fizeti elő. A kurrens számok mellett a folyóiratok korábbi tanulmányai is letölthetők. Ha csak az előfizetett kurrens folyóiratszámokban szeretne tájékozódni, akkor az adatbázisban való böngészéskor kattintson erre a szövegre: „Only show content I have full access to”. Az adatbázis erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel érhető el.

 • Cambridge University Press Journals - Humanities and Social Sciences Collection

  Cambridge University Press Journals - Humanities and Social Sciences Collection

  A Cambridge University Press a világ egyik vezető egyetemének tudományos kiadója. A teljes szövegű multidiszciplináris folyóirat-adatbázisa elsősorban bölcsészet- és társadalomtudományi területen kiemelkedő, de a természet- és műszaki tudományok is képviselve vannak benne. A több mint 300 tudományos folyóiratban összesen 1 millió tanulmány teljes szövege érhető el. Ha csak az előfizetett kurrens folyóiratszámokban szeretne tájékozódni, akkor az adatbázisban való böngészéskor kattintson erre a szövegre: „Only show content I have full access to”. Az adatbázis erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel érhető el.

 • Oxford University Press Journals - Social Sciences Collection

  Külföldi szociológiai folyóiratok 2018.02.26.

  Oxford University Press Journals - Social Sciences Collection

  Az OUP a világ egyik vezető egyetemének tudományos kiadója. A teljes szövegű multidiszciplináris folyóirat-adatbázisa elsősorban bölcsészettudományi területen kiemelkedő, de a társadalom-, jog-, orvos- és természettudományok is képviselve vannak benne. A több mint 300 tudományos folyóirat teljes szövege érhető el. Intézményünk a társadalomtudományi gyűjteményt fizeti elő, az adatbázis erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel érhető el.

Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés