Főmenü » Könyvtáraink » Központi Könyvtár » Szociológiai Gyűjtemény » Folyóirataink » Távolról is elérhető folyóiratok
 • Távolról elérhető folyóiratok

  A FSZEK Szociológiai Gyűjteményében előfizetett idegen nyelvű folyóiratok nagy része távolról is elérhető (proxybeállításhoz segítség itt) beiratkozott olvasóink számára: a SAGE, a Taylor & Francis, illetve az EBSCOHost adatbázisokon keresztül. A külföldi folyóiratok mellett olvasóink otthonról is böngészhetik az EISZ-en keresztül érkező folyóiratcsomagokat, mint a JSTOR, az Akadémiai Kiadó folyóiratai vagy a Journal of Backfile Collections. A távhasználat élményének teljességéhez a kurrens magyar nyelvű szaktudományos folyóiratok linkjeit is összegyűjtöttük.

 • SAGE Journals - Sociology Subject Collection

  SAGE Journals - Sociology Subject Collection

  A kiadótól a könyvtár 2017-ben a Sociology Subject Collection 84 lektorált folyóiratát fizeti elő. A kurrens számok mellett a folyóiratok korábbi tanulmányai is letölthetők. Az adatbázisba való belépéskor érdemes a jobb fölső sarokban a Sign in-re kattintva saját fiókot nyitni. Ez teszi lehetővé a saját beállítások, mentések, témafigyelések kezelését. Ha csak az előfizetett folyóiratokban szeretnénk keresni, akkor a Böngészésnél állítsuk be a tudományterületet: Disciplines: Social Sciences and Humanities; Subjects: Sociology. Az adatbázis erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel érhető el.

 • Taylor and Francis Journals - Sociology and Related Disciplines

  Taylor and Francis Journals - Sociology and Related Disciplines

  A kiadótól a könyvtár 2017-ben a Sociology & Related Disciplines kollekció 46 folyóiratát fizeti elő. A kurrens számok mellett a folyóiratok korábbi tanulmányai is letölthetők. Ha csak az előfizetett kurrens folyóiratszámokban szeretne tájékozódni, akkor az adatbázisban való böngészéskor kattintson erre a szövegre: „Only show content I have full access to”. Az adatbázis erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel érhető el.

 • Cambridge University Press Journals - Humanities and Social Sciences Collections

  Cambridge University Press Journals - Humanities and Social Sciences Collections

  A Cambridge University Press a világ egyik vezető egyetemének tudományos kiadója. A teljes szövegű multidiszciplináris folyóirat-adatbázisa elsősorban bölcsészet- és társadalomtudományi területen kiemelkedő, de a természet- és műszaki tudományok is képviselve vannak benne. A több mint 300 tudományos folyóiratban összesen 1 millió tanulmány teljes szövege érhető el. Ha csak az előfizetett kurrens folyóiratszámokban szeretne tájékozódni, akkor az adatbázisban való böngészéskor kattintson erre a szövegre: „Only show content I have full access to”. Az adatbázis erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel érhető el.

 • Oxford University Press Journals - Social Science Collection

  Oxford University Press Journals - Social Science Collection

  Az OUP a világ egyik vezető egyetemének tudományos kiadója. A teljes szövegű multidiszciplináris folyóirat-adatbázisa elsősorban bölcsészettudományi területen kiemelkedő, de a társadalom-, jog-, orvos- és természettudományok is képviselve vannak benne. A több mint 300 tudományos folyóirat teljes szövege érhető el. Intézményünk a társadalomtudományi gyűjteményt fizeti elő, az adatbázis erre jogosító FSZEK-olvasójeggyel érhető el.

Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés