Főmenü » Könyvtáraink » Központi Könyvtár » Szociológiai Gyűjtemény » Online külföldi könyveink

Szociológiai, társadalomtudományi online könyvgyűjtemény és kézikönyvtár

Ez egy archív cikk, a benne szereplő információk a megjelenés idején
pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.


Online könyvgyűjtemény

Az EBSCO Academic e-book collection multidiszciplináris, folyamatosan bővülő e-könyv adatbázis. Jelenleg 135.000 könyvet tartalmaz a vezető egyetemi és tudományos kiadóktól (Oxford University Press, MIT Press, State University of New York Press, Cambridge University Press, University of California Press, McGill-Queen's University Press, Harvard University Press, Elsevier Ltd.; Ashgate Publishing Ltd; Taylor & Francis Ltd; Sage Publications, Ltd. and John Wiley & Sons, Inc.). A könyvek online korlátlanul olvashatók, ill. korlátozott időtartamra letölthetők. Az adatbázis elérhető az EBSCOhost és az EBSCO Discovery felületéről.

Online kézikönyvtár

Könyvtárunk a legfontosabb társadalomtudományi, szociológiai kézikönyveket már távoli eléréssel is biztosítja olvasóinak. A gyűjtemény hozzáférhető a katalóguson keresztül és az alábbi linkeken. A távoli elérés a beiratkozott olvasók számára az olvasójegy vonalkódjával történik.
Az online referensz gyűjteményt alábbi kiadók szolgáltatják:
Gale Cengage – Gale Virtual Reference Library - 21 e-könyv. A távoli eléréshez kattintson ide
EBSCO eBook Collection - 6 online referensz könyv. A távoli eléréshez kattintson ide
Sage – Sage Knowledge - 2 e-könyv - A linkre kattintva a Sage kiadó összes e-könyvének adatbázisában böngészhetünk. Láthatjuk a tartalomjegyzéket, mutatványszövegeket, de csak azoknak a könyveknek a teljes szövegéhez férünk hozzá, amelyekre a könyvtár előfizet. A távoli eléréshez kattintson ide
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés