Főmenü » Könyvtáraink » Lehel u. 31. » Berzsenyis könyvfalók

Meg Cabot: Tinibálvány

Könyvajánló a Berzsenyis „könyvfalóktól”.

Ezt a könyvet elég régen olvastam, de egy olyan, amit a mai napig a kedvenceim között tartok számon. Volt már olyan, amikor csak azért vettem elő, mert egy könnyű kis olvasmányra, vidításra vágytam.

Hogy miről szól? Természetesen egy tini lányról, aki nincs tisztában a befolyásával a környezetére. Sok minden nem tetszik neki: a barátnője egy olyan fiúval jár, aki szerelmes belé, és a tenyerén hordozza, de ő csak az ingyen jegyekért van vele. Nem érti, hogy miért kellett egy végzős srácnak ellopnia a csupa szív tanárnő imádott rongybabáját. Nem érti, miért kell cikizni az egyik érzékeny, duci, megfelelni vágyó lányt addig, amíg az sírva rohan ki a menzáról, és utána miért csak ő megy utána összekapargatni őt. Ráadásul még az ünnepelt tini sztárt is a nyakába sózzák, aki meg akarja ismerni a gimnáziumi életet, mert forgatásokon nőtt fel. Akkor még ne is beszéljünk a kórusról, ahol iszonyat bonyolult csukló-tekergetést vár el a kórusvezető.

Szeretnél egy könnyű kis tini regényt, ami olyan lehelet könnyű, mint egy pihe? Vigyázat nyomokban romantikáttartalmazhat!

Eszter (16 éves)
„If you don't like to read, you haven't found the right book.”
„Ha nem szeretsz olvasni, akkor még nem találtad meg a megfelelő könyvet.”
(Joanne Kathleen Rowling)

Katalógusadatok

Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés