Főmenü » Könyvtáraink » Lehel u. 31. » Berzsenyis könyvfalók

Brigid Kemmerer: Storm – Vihar

Könyvajánló a Berzsenyis „könyvfalóktól”

A Storm Brigid Kemmerer: Elementálok című trilógiájának első része. A történet négy, a természet alap elemeivel, a vízzel, tűzzel, földdel és levegővel felvértezett testvérről szól. Ők a saját elemükből merítenek energiát, és bizonyos mértékben parancsolni is tudnak nekik.

Becca Chandler egyik este kimenti Chris Merricket, a Merrick testvérek legfiatalabbikát az iskola parkolójában zajló verekedésből. Ezen a ponton Becca élete nem várt fordulatot vesz, mivel kiderül, hogy Chris más. Pontosabban teljesen más: képes uralni a vizet, testvérei pedig a földet, a tüzet, valamint a levegőt. A lány tart egy kicsit a testvérektől, de természetesen azt tudja jól, hogy nem beszélhet senkinek az erejükről.

Ekkor megjelenik Beccáék osztályában Hunter, a titokzatos új fiú, akiről Becca eleinte csak annyit tud, hogy kivételes tehetsége van ahhoz, hogy rosszkor legyen rossz helyen. Egyik délután megmenti Beccát két kötekedővel szemben, szóval úgy tűnik, bízhat benne. Vajon tényleg nem tartogat semmi meglepetést? Még kiderül…

A történet több szálon fut, a szereplők kapnak elég időt, hogy megismerjük őket. A szöveg könnyen olvasható és izgalmas, gyakorlatilag bárkinek tudnám ajánlani, aki valami érdekeset szeretne olvasni.

Sziasztok, Guba Ákos vagyok! Egész kiskoromtól kezdve szeretek olvasni, főleg fantasy könyveket. Velem az olvasást a Geronimo Stilton-sorozat kedveltette meg, és bár már nem olvasok belőlük, még mindig nagyon jók. Kedvenc könyveim/könyvsorozataim pedig az „Útvesztő” trilógia James Dashnertől és a „Felix és Gotrek” sorozat William Kingtől.
Katalógusadatok

Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés