A meglepetés négy mikrofonnal érkezett...


forrás: FSZEK
forrás: FSZEK
Meglepetések sokszor érik az embert. Olykor kellemesek, de bizony néha kellemetlenek is. November 15-én szombaton délután viszont szívet melengető meglepetés várt mindazokra, akik eljöttek hozzánk könyvtárunkba, az Üllői útra.
Négy fiatal – Bognár Andrea, Kohán Nikolett, Puskás Dániel és Rahner Márton- megajándékozott bennünket egy feledhetetlen élménnyel. Mit nekünk Megasztár meg Társulat, olyan hangú fiatalok énekelték a legnépszerűbb musicalek dalait, akik bizton megállták volna helyüket a fent említett két műsorban. Mert azt, hogy jó a hangjuk, gondoltuk, de hogy mennyire színpadra termettek, hogyan tudtak játszani hangjukkal, mozgásukkal azt nem is sejtettük. Azt hiszem közönségünk is jócskán meglepődött, hisz az első számok tetszésnyilvánításai után egyre jobban belemelegedve szűnni nem akaró taps kísérte az énekszámokat. Hallhattunk Webber Jézus Krisztus szupersztárjából szomorú, megrázó szólót, de vidám, játékos betétdalokat is ismert vagy kevésbé ismert musicalekből. Még egy kis operett és sanzon is belefért a repertoárba a hallgatóság legnagyobb örömére. Záró számként a már jól ismert Zene az kell hangzott fel, a közönség kíséretével, s bizony, fájó szívvel búcsúztunk fellépő vendégeinktől, akiket mindenképpen visszavárunk!
Ma hétfő van, s olvasóink örömmel mesélik, hogy milyen jó szívvel emlékeznek a szombat délutánra. "Sokan súlyos ezreket fizetnek a színházakban egy ilyen előadásért" - hangzott az egyik résztvevő véleménye. Ezért ajánljuk minden könyvtárnak: ha sikeres programot kíván szervezni, hívja el a négy fiatal amatőr énekest!

Képek programunkról:

Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés