Anna, Peti és Gergő

Vendégünk volt Bartos Erika

Május 17-én szokványos szombati kölcsönzés volt az Üllőin. Hogy mégis más volt ez a nap, mint a többi szombat délelőtt azt abból érezhettük, hogy fél 11 tájban egyre több kisgyerek érkezett szüleivel. S mint tudjuk, a gyerekek kicsit hangoskodnak, beszédesek, szóval a szokottnál zajosabb órák elé néztünk. No de miért is jött ez a sok kisgyerek? Bartos Erikára vártunk, aki nemsokára meg is érkezett az apróságok nagy örömére.

Az eljövendő egy óra Annáról, Petiről és Gergőről szólt, vidám, izgalmas, s olykor könnyekig megható történeteikről. Anna, Peti és Gergő Erika gyermekei, akikről a meséi szólnak. Volt vetítés, éneklés és játék, majd az írónő minden kisgyerek könyvébe írt néhány kedves gondolatot. Bartos Erika könyveit ugyan népszerűsíteni nem kell, hisz szeretik és keresik a gyerekek és szüleik egyaránt, de találkozni vele mégis nagy élmény volt a résztvevők számára.

Anna, Peti és Gergő, valamint Bogyó és Babóca – Bartos Erika másik mesesorozatának szereplői- továbbra is jó barátai lesznek a kicsiknek, történeteiket várni és keresni fogják a könyvtárakban és könyvesboltokban egyaránt.

Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés