old.fszek.hu
HÍRLEVÉL REGISZTRÁLOK BELÉPEK
Tanulni akarok
Munkát keresek
Lakást szeretnék
Bajban vagyok
Könyvtárba megyek
Lazítok
Fórum
Feltöltök
Kérdezz
Főmenü /  Lapozz bele! /  Tanulni akarok

DiákmunkaHa tanulás mellett szeretnél dolgozni, akkor nagyon körültekintőnek kell lenned!
Mivel a diákok többsége nincs tisztában azzal, hogy munkavállalás során mire kell odafigyelnie, az iskolaszövetkezeteken keresztül javasolt munkahelyet keresni. Így biztos, hogy legális munkahelyre kerülsz, és megkapod a fizetésed.

Az iskolaszövetkezetek ügyfélirodájában személyesen tudsz munkára jelentkezni, 16-17 éves kortól van lehetőséged a munkavállalásra.

Rendelkezned kell:
 • érvényes nappali iskolalátogatási igazolással,
 • a legtöbb esetben bankszámlaszámmal - ahová utalhatják a fizetésedet,
 • adószámmal,
 • TAJ-kártyával,
 • személyi igazolvánnyal
 • és lakcímkártyával.

 • A jelentkezéshez szükséges dokumentumok köre szövetkezetenként változhat, ezért hasznos a személyes találkozás előtt utánanézned a követelményeknek.
  Belépéshez ki kell töltened egy belépési szándéknyilatkozatot. Ha csatlakozol valamelyik szövetkezethez, akkor belépési díjat kell fizetned (1000-1500 Ft), amelyet kilépéskor általában vissza is kapsz.


  Néhány Iskolaszövetkezet:
  16 éven felüli nappalis diákok tudnak jelentkezni a munkákra, a munkavégzési napokra kötelező baleset-biztosítást és felelősségbiztosítást ad térítés ellenében. 16 éves kor feletti nappali tagozatos diákoknak kínálnak álláslehetőségeket. 16 éves nappali tagozatos, főiskolás, egyetemista vagy évet halasztó diákok jelentkezhetnek a munkákra. 17 év feletti nappali tagozatos diákok jelentkezhetnek a munkákra. A www.jobozz.hu egy álláskereső portál, amelynek gyűjtőoldalán elérhető számos iskolaszövetkezet aktuális munkaajánlata.

   Új hozzászólás ()  


  Oldalak: 1
  FŐVÁROSI SZABÓ ERVIN KÖNYVTÁR 2009. WWW.FSZEK.HU SITEMAP DESIGNED BY PROLOG REKLÁM