Főmenü » Szolgáltatások

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár újdonságai

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár újdonságai.

Újdonságlistáink az elmúlt 4 héten a könyvtárakba érkező dokumentumról ad tájékoztatást. Válassza ki a könyvtárat, melyben keresni szeretne, és válassza ki, hogy a könyvekre és térképekre, vagy az audiovizuális dokumentumokra (Videokazetta, CD és DVD) kiváncsi, majd indítsa el a keresést.

Az eredményhalmaz katalógusunkban válik láthatóvá betűrendben. A tételek melletti "mutat" gomb segítségével ellenőrizheti, hogy már kölcsönözhetővé vált-e a dokumentum az adott könyvtárban.

Hozzászólások (3)

(dalma139/

csampai 2015. 01. 07. - 12:55:15
4

Az év végi ünnepek miatt a könyvtárak számára kevesebb dokumentum feldolgozása történik meg és kevesebb újdonság érkezik. Emiatt és az évváltás miatt az újdonságok keresője sem tartalmaz találatokat.
A lekeresés tehát működik, de a dokumentumok feldolgozásának és kiszállításának is újra kell indulniuk ahhoz, hogy a lekeresésben is újra megjelenjenek eredmények.

Üdvözlettel,
Csámpai Zoltán
Informatikai osztály

>> Napok óta nem működik az újdonságok oldal.
>> Előre is köszi.

santib 2014. 01. 29. - 16:37:30
2

Kedves Olvasónk!

Köszönjük a javaslatát. Munkatársunk intézkedett a könyv beszerzése érdekében.

Üdvözlettel: Sándor Tibor osztályvezető


>> Kerestem a múlt évben megjelent William Gallen: Antantmisszió című, a budapesti 1919-es román megszállásról szóló történelmi regényt Önöknél, de nem találtam. Lehetséges, hogy rövidesen elérhető lesz az FSZEK-ben? A könyv azért is érdekes lehet a főváros könyvtára számára, mert amint egy rádióinterjúban hallottam, nagyon sok mindent leír a korabeli Budapest mindennapjairól, tehát erősen a FSZEK gyűjtőköréhez tartozik, illetve a Budapest Gyűjteménybe is elkelne belőle.

dalma139 2014. 01. 28. - 11:59:23
1

Kerestem a múlt évben megjelent William Gallen: Antantmisszió című, a budapesti 1919-es román megszállásról szóló történelmi regényt Önöknél, de nem találtam. Lehetséges, hogy rövidesen elérhető lesz az FSZEK-ben? A könyv azért is érdekes lehet a főváros könyvtára számára, mert amint egy rádióinterjúban hallottam, nagyon sok mindent leír a korabeli Budapest mindennapjairól, tehát erősen a FSZEK gyűjtőköréhez tartozik, illetve a Budapest Gyűjteménybe is elkelne belőle.

Oldalak: 1
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés