Főmenü » Szolgáltatások » Továbbtanulási Információs Szolgáltatás

A középiskolai felvételi és a jelentkezési dátumok

Tájékoztató a központi írásbeli vizsgákról.


Forrás: pixabay.com
Forrás: pixabay.com
Megjelent az Oktatási Hivatal honlapján a központi írásbeli felvételi vizsgát hirdető középiskolák névsora, és már elérhető az elektronikus keresőfelület, ahol az iskolák felvételi tájékoztatói és a meghirdetett tanulmányi területek találhatók.

Oktatási Hivatal: A középfokú beiskolázás központi írásbeli vizsgáiról

Az idei járvány ellenére több mint 500 középiskola jelezte, hogy a hozzájuk jelentkező tanulóknak előzetesen központi írásbeli vizsgákon kell részt venniük.

Az írásbeli vizsgákra való jelentkezés határideje: 2020. december 4.

2021. január 23., 10.00 – Központi írásbeli felvételi vizsgák a vizsgát megszervező középfokú iskolákban.

2021. január 28., 14.00 – Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák a vizsgát megszervező középfokú iskolákban azon jelentkezők számára, akik az előző írásbelin alapos ok miatt nem tudtak részt venni.

A jelentkezést ahhoz a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolához kell beadni, amelyben a jelentkező a vizsgáit meg kívánja írni.

Tanulói jelentkezési lap

A középfokú iskolák honlapjaikon már közzétették felvételi tájékoztatójukat, amelyben meghatározták, milyen osztályokat indítanak a 2021/2022-es tanévben, és megjelölték azt is, hogy - az adott jogszabályi keretek között - milyen felvételi eljárással veszik majd fel a hozzájuk jelentkező diákokat.

Az iskoláknak és feladatellátási helyeknek az adatai, valamint a központi felvételi vizsgákkal és a középfokú felvételi eljárás további menetével kapcsolatos információk az Oktatási Hivatal honlapján érhetőek el.

Forrás: Eduline

Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés