Főmenü » Szolgáltatások » Továbbtanulási Információs Szolgáltatás

Educatio Szakkiállítás

A 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást 2021. január 21-23. között online rendezik meg.


Forrás: pixabay.com
Forrás: pixabay.com
Az egészségügyi korlátozások miatt az idén online platformra költözik az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, ám mint azt a szervezők is megírták, ez a kihívás nem jelent változást a megszokott program menetében és egyben új lehetőségeket is hoz a rendezvény számára.

A rendezvény a továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők számára is egyedülálló lehetőséget nyújt a felsőoktatással kapcsolatos változásokról és újdonságokról való tájékozódásra, valamint a szakmai újításokról, módszerekről való informálódásra.

A 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást 2021. január 21-23. között online rendezik meg; a szervezők erre az alkalomra többnyelvű virtuális expo programot hoztak létre.

A látogatók az egyetemek képviselőivel, tanárokkal és diákokkal több szinten is kommunikálhatnak: a legtöbb standon meghatározott ütemben tájékoztató fórumot tartanak, de privát kérdések feltételére is biztosítanak lehetőséget live-, illetve videochat alkalmazást használva.

A kiállítók a leggyakrabban megjelent kérdésekből és az azokra adott válaszokból (Q&A) összeállítást jelenítenek meg az üzenőfalon.

A már megszokott színpadi előadások sem maradnak ki a programból, így lesznek hírek felvételiről, pontszerzési lehetőségekről, vagy éppen az e-felvételi rendszer használatáról.

A rendezvény minden látogató számára ingyenes. Az eseményen való részvételhez azonban regisztráció szükséges. A szervezők a rendszer befogadóképességét szem előtt tartva, naponta két idősávban (egy délelőtti és egy délutáni időintervallumban) biztosítják majd a belépést.

Regisztráció menete

Látogatói regisztráció

A regisztráció során megadott jelszóval és felhasználónévvel lehet majd belépni a felületre.
Fontos, hogy a rendezvényre a jelentkező csak a kiválasztott idősávban léphet be!
A regisztráló a választott felhasználónévről és a látogatói idősávról emlékeztető e-mailt fog kapni.

A regisztrálásra a rendezvény napján is lesz lehetőség, de a rendszer terhelhetőségét figyelembe véve, a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy lehetőség szerint még az esemény előtt regisztráljon!

Az iskolai igazolást a tanulóknak idén is biztosítják a szervezők, ezúttal letölthető dokumentumként.

Forrás: Educatio Szakkiállítás

Hozzászólások ()

(/

Oldalak: 1
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés