Próbahozzáférés 2018. szeptember 28-ig

Próbahozzáférés keretében 2018. szeptember 1-től szeptember 28-ig elérhetővé válik a Central and Eastern European Online Library (CEEOL) folyóiratgyűjteménye.


A Közép és Kelet Európai Online Könyvtár (CEEOL) egy digitális könyvtár, mely bölcsészettudományi és társadalomtudományi folyóiratokat és e-könyveket tesz hozzáférhetővé. A könyvtárban fellelhető összes tartalom kapcsolatba hozható Közép, Dél vagy Kelet Európával – a régió történelmével, kultúráival, nyelveivel csakúgy, mint politikai vagy társadalmi problémáival és azok megoldási javaslataival. Jelenleg több mint 1200 tudományos folyóirat, több mint 3 millió oldalnyi tartalom érhető el tudományterületekre bontva.

A CEEOL adatbázis térítés ellenében vehető igénybe, de számos Open Access forrást is becsatornáz a keresőfelületbe, amelyekért nem kell fizetni. A szeptember 28-ig tartó tesztidőszak keretében a CEEOL adatbázis kölcsönzőjeggyel beiratkozott és regisztrációs jeggyel rendelkező olvasóink számára is ingyenesen elérhető az FSZEK gépein, így például a Szociológiai Olvasóteremben is.

Észrevételeiket az adatbázissal kapcsolatban a szociologia@fszek.hu e-mail címre várjuk.
Bejelentkezés

A bejelentkezési lehetőség nem elérhető.

Hírlevél

Az archívum oldalán nem elérhető a szolgáltatás

Könyvtárkereső
Szolgáltatáskereső
Keresés a katalógusban
Távhasználat
Keresés