old.fszek.hu
HÍRLEVÉL REGISZTRÁLOK BELÉPEK
Munkát keresek
Tanulni akarok
Lakást szeretnék
Bajban vagyok
Könyvtárba megyek
Lazítok
Fórum
Feltöltök
Kérdezz
Főmenü /  Lapozz bele! /  Munkát keresek

ÁlláskeresésMunkaerő kölcsönző- és közvetítő cégek honlapjain érdemes regisztrálni ahhoz, hogy elküldjék neked a téged érdeklő ajánlatokat. (A regisztrációhoz saját e-mail címmel kell rendelkezned.) Ezeken a honlapokon sok helyen saját önéletrajzot kell küldeni, amelynek összeállításához is kaphatsz segítséget, valamint tippeket és tanácsokat kaphatsz a sikeres állásinterjúhoz.
Az itt megadott álláskereső honlapok használata ingyenes! • Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat
  http://www.munka.hu
  Ezen a honlapon többféle információt is megtalálhatsz. Az álláskeresőknek rovatban állásajánlatokról olvashatsz, regisztrálhatsz és önéletrajzot tehetsz fel magadról, megtudhatod, hogy álláskeresés közben milyen támogatásokat vehetsz igénybe, illetve tájékozódhatsz a felnőttoktatási intézményekről és az éppen induló tanfolyamokról is. A Munkaügyi Központok kijelölt munkatársai tanácsot adnak a munkakereséssel kapcsolatos problémáidban.

 • CV-online
  www.cvonline.hu
  Ezen az oldalon önéletrajzot tölthetsz fel, így a munkáltatók is Rád találhatnak. Regisztrált felhasználóként többek között ingyenesen tárolják a motivációs leveledet, beállíthatod saját profilodat, nyomon követheted jelentkezéseidet. Találsz rajta híreket az álláskereséssel kapcsolatos legújabb trendekről, összehasonlíthatod a fizetésedet másokéval, kérhetsz e-mail értesítést, ha neked való álláshirdetést regisztrálnak az oldalon.

 • Get Work Hungary
  http://www.getwork.hu
  Az oldalon a munkavállalóknak szóló részen végzettségi szintek szerint vannak az állásajánlatok elhelyezve.

 • Jobline
  http://www.jobline.hu
  Az állások között kereshetsz kulcsszó szerint, de akár terület szerint is. A pályakezdőknek szóló ajánlatok külön oldalon ki vannak gyűjtve.

 • http://allas.pannonwork.hu

 • http://www.profession.hu

 • http://www.workania.hu

 • http://www.workplus.hu
 • Álláskeresési ellátásokrólről tájékozódhatsz a www.kormanyablak.hu oldalon.


   Új hozzászólás ()  


  Oldalak: 1
  FŐVÁROSI SZABÓ ERVIN KÖNYVTÁR 2009. WWW.FSZEK.HU SITEMAP DESIGNED BY PROLOG REKLÁM